Παιδίατρος

Πιστοποιημένη Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού IBCLC

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (1990-1996). Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στη Βεργίνα Ημαθίας. Ειδικεύτηκε στην παιδιατρική στην Μ.Βρετανία (1998-2003)...

Λίλα Μπίμπη- Ειδική Παιδίατρος

Πιστοποιημένη Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού, IBCLC

   Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (1990-1996). Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στη Βεργίνα του νομό Ημαθίας. Ειδικεύτηκε στην παιδιατρική στην Μ.Βρετανία (1998-2003), στα νοσοκομεία του Λονδίνου Whipps Cross Hospital, King’s College Hospital, St Helier Hospital και Great Ormond Street Hospital for Sick Children, όπου εκπαιδεύτηκε στη νεογνολογία, στην κοινωνική και αναπτυξιακή παδιατρική, στη γενική παιδιατρική, στα επείγοντα παιδιατρικά περιστατικά και στην παιδο-νευρολογία. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης το 2004.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops σχετικά με την ψυχολογία του παιδιoύ και του ασθενή. Είναι κάτοχος του διπλώματος APLS (εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής στα παιδιά). Συνεργάστηκε με το κέντρο περίθαλψης παιδιών Άγιος Δημήτριος.

   Από το 2004 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υποστηρίζοντας πάντα την ήπια θεραπευτική πρακτική και το μητρικό θηλασμό. Από τον Οκτώβριο του 2011 είναι Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant). Είναι επιστημονικός συνεργάτης ιστοσελίδων για θέματα παιδιατρικής και θηλασμού.

   Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.